ZULA CAFé & RESTAURANT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zula Café & Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 23:45 Was lekker een frietje en aardig man ik geef 5 steren
22 sep 2022 om 19:18 Kalf doner was koud en brood was hard. Grote portie friet leek wel op een kleine friet. Rest was oké.
22 sep 2022 om 7:09 De keuze van het menu is divers en interessant,maar de porties klein en niet heel bijzonder voor wat je verwacht als je het menu leest. Prijs kwaliteit verhouding is dus scheef
26 aug 2022 om 1:48 Lekker döner box en kapsalon en zeer snel en vriendelijk personeel ik raad jullie aan bij zula restaurant gaan te bestellen
20 aug 2022 om 22:11 Doner brood en kapsalon besteld. Lekker en veel eten. Precies op tijd! Bedankt
10 aug 2022 om 22:12 Met pilav besteld, kreeg aardappelpuree met spinazie.. abnormaal veel zout! Was lekker maar ik kon niet meer verder eten. Churros was ook lekker maar niet vers helaas. Wel vriendelijke bezorger en optijd bezorgd!
6 aug 2022 om 15:24 All soup out
4 aug 2022 om 19:50 Vooraf navraag gedaan bij Zula over wat kapsalon en donerbox inhielden en glutenvrij? Daar had meneer geen tijd voor om te beantwoorden, het was druk, warm en had hij geen zin in. Bij bestelling aangegeven graag zonder ui. Alles was met ui.
2 aug 2022 om 1:26 Eten was koud. Friet was slap. De helft niet gekregen (lavas, tappenade, salade).
30 jul 2022 om 21:48 Lekker gegeten, optijd bezorgd, Top!
25 jul 2022 om 20:16 Heerlijk!
23 jul 2022 om 21:55 Semi verkeerde bestelling ontvangen. Werd volgehouden dat ik die bestelling wel geplaatst had en dat het mijn fout was. Oplossing; krijg bij je volgende bestelling een drankje. Geen bezorgers dus we kunnen de juiste bestelling niet brengen. Heel vree